Stabslejr

Som stabsmedlem på Ås-lejren kan man vælge mellem at bo i stabslejren eller ved egen gruppe.

Stabslejren er for dig som deltager på lejren for at give en hånd med / har en opgave at udfører og som ikke bor i spejderlejren ved egen gruppe. Når man bor i stabslejren, kan man tage sin ægtefælde og børn med.

Der er mulighed for at tilmelde sig stabslejren enkelte dage eller hele ugen, alt efter hvor mange dage man har mulighed for at deltage. I tilmeldingen oplyser man også hvilke dage man spiser i stabskantinen. Prisen er den samme om man spiser 1, 2 eller 3 måltider om dagen i stabskantinen og prisen er for alle stabsdeltagere, også ægtefælle og børn ned til 5 år

Stabskantinens åbningstider kommer senere her på siden

Tilmelder man sig som stabsmedlem, så skal man på forhånd have en aftale med et styregruppemedlem eller en af deres betroede medarbejdere. Har man lyst til at hjælpe på lejren, og ikke har en aftale, så tag fat i en fra styregruppen.

De dage man er tilmeldt som stabsmedlem, kan man ikke forvente at man også kan fungere som leder mm i egen gruppe og man kan ikke deltage i Rover eller senior aktiviteter

Pris:

Når man deltager som stabsmedlem, så koster det 75 kr pr dag og så kan man vælge fri kost i stabskantinen (børn fra 0-5 år deltager og spiser gratis).

Du tilmelder dig HER

Tilmelding til stabslejr:

Ønsker I en T-shirt skal den bestilles i tilmeldingen “T-shirt bestilling”. Den kan også bestilles sammen med ens egen gruppe hvis de er på lejren.

Man kan med fordel logge ind når man skal tilmelde sig de forskellige ting. På den måde vil alle oplysninger fra medlemssystemt automatisk blive flyttet over i jeres tilmelding. Har man ikke login til medlemssystemet, så kan man kontakte annegrethe@thoruphede.dk eller medlemsservice@spejdernet.dk  for at blive oprettet i systemet og få et midlertidig login som kan bruges ved Ås-lejren.

Enkelte tilmeldinger kræver login og andre gør ikke. Fordelen ved at man bruger login, er også at man kan gå ind og rette i ens egen tilmelding frem til 26. maj 2024