Centerdag

Centerdag er her hvor vi går i dybten med hvad der er sket det forgående år på centeret og vi kigger frem mod hvad fremtiden  bringer til centret. 

Centerdag på spejdercenter Thorup Hede er der hvor venner fra nær og fjern mødes og erkendes for deres arbejde på Spejdercenter  Thorup Hede. Selvom du ikke har været på Spejdercenter Thorup Hede før så er du stadig velkommen. Her vil man netværke, og diskutere Spejdercenter Thorup Hedes fremtid.

Centerdagen er Spejdercentret Thorup Hedes svar på en generalforsamling, hvor vi invitere alle der har interesse for centret. Dagorden for dagen, er lidt atypisk i forhold til ellers en generalforsamling da der ikke skal stemme om noget, da sammensætning på centret byder på af de 5 nordjyske distrikter fra KFUM-Spejderne og Region skagerak fra pigespejderne udpeger, deres repræsentanter til bestyrelsen og bestyrelsen selv sammensætter sig med de opgaver der ligger, Bestyrelsen er en arbejdende bestyrelse. Bestyrelsen er vært for dagen og har fokus på hvordan fremtiden skal byde på centret og hvordan det går.

Dagens bruges også på af sige “tak” af sige tak til alle de frivillige der kommer og bidrager på centret men også blot deltager på mange af de ting der sker på centret.  Ligeledes bruges dagen på af uddele vores orange tørklæde til nye hedebønder, Det tildeles til spejder som har givet en indsat på centret enden gennem aktiviteter, kurser eller vedligeholdelse.

Alle er velkommen både til af deltage i dag og middagen vi slutter dagen af med. Dagen er stykket således sammen af:

14.00 Kaffe og Velkomst af formanden

15.00 Aktivitet

18.00 Info fra center efterfulgt af middag

20.00 Tak for idag, man er velkommen til af blive og snakke vider.

 

En teaser for centrerdagen

Kom og få lidt indblik i hvad der sker på Thorup Hede i fremtiden, efter kaffen er der mulighed for at afprøve vores nye faste QR løb, snuse til Åslejraktiviteter, høre lidt om godt i gang, og endelig kommer Hjallerup pigespejderne og viser lidt lidt klatreaktiviteter. Der efter er der spisning og fælles hygge, håber at se en hel masse spejderkammerater til en sjov dag.

 

 

Startdato: 
Slutdato: 
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: 
Max antal deltagere: 
Arrangørs navn: 
Arrangør e-mail: 
Arrangør telefonnummer: 
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse: Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund (Spejdergaarden)