Spejdercentret Thorup Hede

Spejderoplevelser i det nordjyske. Vi har både plads på centret til din næste naturoplevelse, eller se dig om efter en af vores mange aktiviteter på centret!

Lej centret

Skal dit næste spejderevent finde sted på Spejdercentret Thorup Hede?

Vi har plads til +1500 overnattende spejder på vores område. 

Er du klar?

Vi har på centret en række spændende aktiviteter helt fra 6 år og op efter, og vi har bestemt også plads til dig. Centret er drevet af frivillige, og vi gør vores bedste for at lave nogle unikke oplevelser i naturen!

MUS-Lejr

MUS-Lejr er for de 6 til 11 årige og  finder sted hvert år på centeret i juni måned. Tryk ind på ikonet og se mere!

Ås-Lejren 2024

Ås-lejren bliver holdt næste gang i uge 29 i 2024 og er for spejdere der går i 4.kl og op.  Tryk på ikonet for at se mere om lejren.

Seniornetværket

Seniornetværet er for spejdere der er +14 år og som gerne vil ud og have nogle unikke oplevelser med spejdere på deres egen alder.

Frivillig?

Har du lyst til at være med og være frivilig på centret, så er du mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen under Kontakt

Spejdercentret Thorup Hede

Spejdercentret Thorup Hede, som har beliggenhed i Jyske Ås og har et areal på over 13 ha, kanter sig op af Dronninglund Storskov. Dette  giver dig en masse unikke muligheder for at danne rammer for den næste unikke oplevelser i naturen. Vi har til formål at danne rammen om naturoplevelser og læring til børn og unge!