DM i Spejder – Spejdercentret Thorup Hede

 Igen i år 2021 vil kvalifikationen til DM i Spejder blive afholdt på Spejdercentret Thorup Hede i det dejlige Nordjylland. Kom og bevis at du har den bedste patrulje.

Hvorfor deltage i DM i Spejder 2021 på Spejdercentret Thorup Hede?

 Vil I ikke gå glip af dette fede event, så bør I tilmelde jer, så snart tilmelding åbner. Vi har nemlig et begrænset mængde pladser. Vi i staben er klar til, at tage i mod jer og give jer en uforglemmelig weekend fyldt med spændende aktiviteter.

Om weekenden

I samarbejde med 10 skønne spejdercentre inviteres I til DM i Spejder. Arrangementerne afholdes i foråret 2021 og der vil blive dystet i en lang række forskellige spændende færdigheder. Vælg det center som passer jer bedst. Måske I vil deltage hvor i plejer at komme, eller måske i hellere vil prøve at deltage et andet sted. Det er helt op til jer selv.

DM i Spejder er en landsdækkende konkurrence udarbejdet af KFUM-spejderne. Alle spejderkorps er velkomne og vi følger aldersinddelingen hos KFUM-spejderne. Alle fra juniorer og op er velkomne. (4.klasse og op) 

DM i Spejder er for alle og altså ikke kun for de mest stræbende patruljer, hvad mange ellers tror. Nogen deltager for at gå hele vejen til toppen af podiet, imens andre deltager med det formål, at få en god oplevelse, sammen med både patruljen og en masse andre spejdere, som kommer fra nær og fjern.

Har I ambitioner om at kvalificere jer til finalen? Så giv den en skalle, for vi garanterer, at finalen er værd at kæmpe sig videre til. Vi forventer at sende cirka 25% af alle patruljer videre til finalen.

Alle kvalifikationer vil være inddelt i 3 konkurrencer. En junior, trops og en seniorkonkurrence. Tjek reglerne her www.dmispejder.dk/regler/. I bør være opmærksomme på at kun trop og seniorpatruljer kan kvalificere sig til finalen. De vindende juniorpatruljer vil blive kåret som regionsmestre.

Der vil være check-in fredag fra kl. 19. Fredag aften vil blive brugt på lejrpladsetablering og et lejrbål. Konkurrencen løber for alvor af stablen lørdag morgen.

DM blev i 2018 en stor succes. Vi håber, at vi i fællesskab kan sørge for endnu flere får del i denne oplevelse, og at i alle vil anbefale jeres spejdervenner at komme med.

Bemærk at alt praktisk info vil være at finde på vores hjemmeside www.dmispejder.dk. Her følger dog lidt af det mest overordnede.

Praktisk info:

  • Alle patruljer medbringer selv det udstyr, patruljen skal bruge i løbet af weekenden. Overnatning sker i telt og madlavningen vil ske over bål. På dette link vil det være muligt at finde alle praktiske informationer: www.dmispejder.dk/kvalifikation/praktisk-info/
  • Vi håber, at alle grupper kan deltage med minimum en leder. Er dette ikke muligt, skal patruljen som minimum have en aftale med en tilsynsførende leder fra en anden gruppe.  
  • Det er alle gruppers eget ansvar at følge de angivne regler.
  • Prisen inkluderer alle måltider til og med frokost søndag. Aftensmad fredag er ikke inkluderet. Der laves mad til deltagende ledere på alle centre.
  • Kun juniorpatruljer må få hjælp til madlavning og lejretablering. Alle ledere til trops- og seniorpatruljer bedes lade patruljerne passe sig selv.
  • Tilskud til lejrpladsleje vil de enkelte arrangementer selv håndtere.

Vi anbefaler, at i følger DM i Spejder på Facebook: www.facebook.com/DMiSpejder/

Tilmeldingen vil åbne 1. Februar 2020 og vil kunne tilgås direkte fra denne side.

Spørgsmål til DM i spejder kan stilles enten direkte til det center, i ønsker at deltage på eller til DM i Spejder på dm@kfumspejderne.dk

Vi glæder os til at se jer til en lang række gode arrangementer rundt i hele landet.

 

Startdato: 23-04-2021 19:00
Slutdato: 25-04-2021 13:30
Pris: 300 kr. for spejderne 100 kr. for leder
Tilmeldingsfrist: 10-04-2021
Max antal deltagere: 250
Arrangørs navn: Christina Maria Nielsen
Arrangør e-mail: Christina-m-nielsen@hotmail.com
Arrangør telefonnummer: 60940416
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse: 
Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund
Tilmeldingslink: 
Tilmeld dig her