DM i Spejder – Spejdercentret Thorup Hede

Igen i år 2024 vil kvalifikationen til DM i Spejder blive afholdt på Spejdercentret Thorup Hede i det dejlige Nordjylland. Kom og bevis at du har den bedste patrulje.

Hvorfor deltage i DM i Spejder 2024 på Spejdercentret Thorup Hede?

Vil I ikke gå glip af dette fede event, så bør I tilmelde jer, så snart tilmelding åbner. Vi har nemlig et begrænset mængde pladser. Vi i staben er klar til, at tage i mod jer og give jer en uforglemmelig weekend fyldt med spændende aktiviteter.

Om weekenden

I samarbejde med 10 skønne spejdercentre inviteres I til DM i Spejder. Arrangementerne afholdes i foråret 2024 og der vil blive dystet i en lang række forskellige spændende færdigheder. Vælg det center som passer jer bedst. Måske I vil deltage hvor i plejer at komme, eller måske i hellere vil prøve at deltage et andet sted. Det er helt op til jer selv.

DM i Spejder er en landsdækkende konkurrence udarbejdet af KFUM-spejderne. Alle spejderkorps er velkomne og vi følger aldersinddelingen hos KFUM-spejderne. Alle fra juniorer og op er velkomne. (4.klasse og op, dog maks 17 år ved kvalifikationens start)

DM i Spejder er for alle og altså ikke kun for de mest stræbende patruljer, hvad mange ellers tror. Nogen deltager for at gå hele vejen til toppen af podiet, imens andre deltager med det formål, at få en god oplevelse, sammen med både patruljen og en masse andre spejdere, som kommer fra nær og fjern.

Har I ambitioner om at kvalificere jer til finalen? Så giv den en skalle, for vi garanterer, at finalen er værd at kæmpe sig videre til. Vi glæder os til at sende en masse patruljer videre til finalen.

Alle kvalifikationer vil være inddelt i 3 konkurrencer. En junior-, trops- og en seniorkonkurrence. Tjek reglerne her www.dmispejder.dk/regler/. I bør være opmærksomme på at kun trop- og seniorpatruljer kan kvalificere sig til finalen. De vindende juniorpatruljer vil blive kåret som regionsmestre.

Der vil være check-in fredag fra kl. 19. Fredag aften vil blive brugt på lejrpladsetablering og et socialt arrangement. Konkurrencen løber for alvor af stablen lørdag morgen.

DM blev i 2018 en stor succes. Vi håber, at vi i fællesskab kan sørge for endnu flere får del i denne oplevelse, og at i alle vil anbefale jeres spejdervenner at komme med.

Bemærk at alt praktisk info vil være at finde på vores hjemmeside www.dmispejder.dk. Her følger dog lidt af det mest overordnede.

Praktisk info:

  • Alle patruljer medbringer selv det udstyr, patruljen skal bruge i løbet af weekenden. Overnatning sker i telt og madlavningen vil ske over bål. På dette link vil det være muligt at finde alle praktiske informationer: www.dmispejder.dk/kvalifikation/praktisk-info/
  • Vi håber, at alle grupper kan deltage med minimum en leder. Er dette ikke muligt, skal patruljen som minimum have en aftale med en tilsynsførende leder fra en anden gruppe.
  • Det er alle gruppers eget ansvar at følge de angivne regler.
  • Prisen inkluderer alle måltider til og med frokost søndag. Aftensmad fredag er ikke inkluderet. Der laves mad til deltagende ledere på alle centre.
  • Juniorpatruljer må få hjælp af en leder til ikke-pointgivende aktiviteter. Alle ledere til trops- og seniorpatruljer bedes lade patruljerne passe sig selv.
  • Tilskud til lejrpladsleje vil de enkelte arrangementer selv håndtere.

Vi anbefaler, at i følger DM i Spejder på Facebook: www.facebook.com/DMiSpejder/

Tilmeldingen vil åbne i november 2023 og vil kunne tilgås direkte fra denne side.

Spørgsmål til DM i spejder kan stilles enten direkte til det center, i ønsker at deltage på eller til DM i Spejder via deres kontaktformular på hjemmesiden www.dmispejder.dk/kommentarer

Vi glæder os til at se jer til en lang række gode arrangementer rundt i hele landet.

 

Startdato: 19-04-2024 
Slutdato: 21-04-2024 
Pris: 250 kr. for spejderne 150 kr. for leder
Tilmeldingsfrist: 01-04-2024
Max antal deltagere: 300
Arrangørs navn: Amalie Kaae Jensen
Arrangør e-mail: amaliekaae@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 20743137
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse: 
Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund
Tilmeldingslink: HER