Frivilige – Hedebonde

Over 100 frivillige lægger mange 1000 timers frivilligt arbejde på centret og de fortjener et kæmpe klap på skulderen for deres indsats. Vil vil dog altid gerne være lidt flere, når vi giver os i kast med at gøre centret forårsklar til de mange spejdere, der kommer hen over en sommer på centret. Vi kan også bruge din hjælp, hvis du har lyst til at være med, så giv dig til kende, så finder vi sammen noget for dig.  

Spejdercentret Thorup Hede er et spejdercenter med mange muligheder. Spejdercentret ønsker at byde endnu flere spejdere og friluftsforeninger med børn og unge i fokus velkommen på centret.

Spejdercentret Thorup Hede er en selvejende institution, hvilket betyder at centret økonomisk hviler i sig selv. Centret er tilknyttet de 5 nordjyske distrikter ved KFUM-Spejderne og Skagerak Region ved De grønne pigespejdere. Det er her bestyrelsen og de fleste hedebønder (centermedarbejdere) kommer fra.

Centret råder over en stor mænge materialer til at lave aktiviteter i naturen. Placeringen lige ved Dronninglund Storskov giver nem adgang til skoven og centret råder selv over 13 ha jord. Dette giver god plads til udfoldelse og mange muligheder for aktivitet på centret.

Der sker allerede nu en håndfuld spændende aktiviteter på centret, og vi er et spejdercenter i forsat udvikling. Spejdercentret Thorup Hede vil gerne give spejdere med idéer til aktiviteter mulighed for, at føre disse ud i livet på centret. Vi håber, at vi herved kan øge spejdernes mentale ejerskab for centret.

Spejdercentret har et programudvalg som meget gerne vil hjælpe og guide dig/jer igang med at få styr på de mange praktiske ting, der skal til for at afvikle en aktivitet.

Sidder du/I med en super fed idé til en aktivitet eller vil du gerne hjælpe med, at afvikle en aktivitet, så tøv ikke med at kontakte bestyrelsen.