Roland 2

Er du klar på at få endnu flere fede kursusoplevelser, endnu mere Roland-stemning, lære endnu mere om patruljearbejdet og få træning i at planlægge patruljemøder?

 

Roland 2 er nemlig klart med mange flere nye venner, nye opgaver og DINE nye spejderskills. På Roland 2 arbejder vi med at udvikle nye færdigheder og egenskaber til dig og din patrulje, så når du tager hjem, ved du en masse om at udvikle din gode ide, lave den om til et rigtigt patruljemøde, at instruere dine spejdervenner og give god feedback, så de også kan blive lige så gode som dig!
Når ugen er omme, har du fået en hel masse konkrete værktøjer, som du kan tage med ud og bruge lige med det samme i din gruppe derhjemme eller til at score ekstra point i skolen, på arbejde eller alle andre steder.

Roland 2 er for de 14-16 år gamle spejdere og er overbygningen på Roland 1. Ligesom det første Rolandkursus, kommer du i en ny patrulje med spejdere fra hele landet, men på dette kursus sover I indenfor og får maden lavet til jer, så I kan fokusere på at blive Danmarks bedste (patrulje)ledere!

Vi skal i løbet af ugen udvikle vores idegenerering og -udvikling, instrueres i instruktionsteknikker, få feedback på hvordan vi giver feedback, og så skal vi prøve det hele af i praksis og på crazy aktiviteter.

Men hvis du tror eller har hørt, at man skal sidde ned indenfor hele Roland 2, så har du aldrig prøvet det på Thorup Hede, for vi skal lære tingene fysisk og i bevægelse. Vi har Danmarks fedeste center lige uden for vores dør, så vi skal selvfølgelig også udenfor og prøve det hele af i praksis og se, hvad staben har fundet på af vilde oplevelser til dig og dine venner!

Selvfølgelig skal vi hygge og spise sammen, men vi skal også ud at prøve jeres ideer af på os selv og hinanden, så grib din uniform, rul dit tørklæde og husk din jakke, for turen går til Thorup Hede, og her keder man sig aldrig!

Startdato: 23-03-2024 kl. 12:00
Slutdato: 30-03-2024 kl. 13:00
Pris: 1700 kr.
Tilmeldingsfrist: 30-09-2023 kl. 23.59
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: Jonas Horn og Jeppe Krogh Laursen
Arrangør e-mail: jonas@freekyvision.dk
Arrangør telefonnummer: 60835969
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse: 
Thorup Hedevej 20
9330 Dronninglund
Tilmeldingslink: 

https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/7859/register