Bondegården

Bondegården er mest egenet som stabsbygning til mindre lejre og kurser. 

Bondegården er den mindste lejrbygning på Spejdercentret Thorup Hede. Der er plads til 12 personer. I stueetagen, nordenden, er der opholdsrum med lille tekøkken, sofahjørne, borde og stole. Handicaptoilet,

Toiletter og bruserum også i stueetagen (sydenden).

Hvis der er folk på lejrplads, så deler man toiletterne med dem.

Der er 1 soverum på 1. sal (udvendig trappe).

Stort køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine mm findes i bygning overfor i fadeburet.

Der er service til 20 personer.

Lej center ved af kontakte udlejningskontoret. Eller udfyld formularen her på siden.

Book Centret

Vælg område

8 + 12 =

Udlejning – Værd at vide

På Spejdercentret Thorup Hede har vi gennem mange år haft et reglement, som hedder “værd at vide”. Det er egentlig blot en række vigtige informationer man skal kende til , når man bevæger sig på Spejdercentret Thorup Hede.

Ledere: Den ansvarlige leder skal være fyldt 20 år, og skal deltage i opholdet. Lederen er personlig ansvarlig for ødelæggelser m.v.

Alment: Af hygiejniske grunde, skal hver deltager medbringe et lagen til at lægge over madrassen.

Opvask: Klude, viskestykker og opvaskemiddel + toiletpapir og håndklæder til toiletterne skal medbringes.

Affald: Fyldes i containerne.

Skader: Lejeren vil blive afkrævet erstatning for evt. ødelæggelser og beskadigelser.

Færdsel: Af hensyn til de omkringboende, må færdsel udenfor lejrens område kun foregå ad veje og stier. Skoven nord for lejren må benyttes, men alm. regler for ophold m.v. i skoven skal følges. Vis hensyn overfor naboer og natur. Hvis man lejer i perioden, hvor der er chance for sne, og vejen måtte være ufremkommelig, så er det udlejer uvedkommende.

Flytning af inventar: Borde og stole i opholdsstuen må flyttes. Men lad venligst være med at trække/skubbe dem. Løft dem! – Sæt dem på plads ved afrejse.

Brænde: Der er brænde til lejrbål i brændeskjulet. Lejrbål skal afholdes på bålpladserne.

Afrejse: Før lejren forlades, skal der foretages en grundig rengøring. Der er rengøringsartikler på lejren. Se i øvrigt opslag på lejren.

Varme: Elradiatorer nedjusteres til 10 grader.

Rengøring: Der kan tilkøbes slutrengøring – bestående af gulvvask og rengøring af toiletter, men lejerne skal selv rydde op og feje før afrejse. Pris kr. 1.000,00. Hvis lejer selv gør rent og det ikke er tilfredsstillende, vil der blive gjort rent og der vil tilgå lejer regning på forbrugt tid.

Det er vores håb, at ovennævnte regler og anvisninger må blive efterlevet, og at der altid på ”Spejdercentret Thorup Hede” må herske en god orden og tone.

Spejdercentret ønsker alle en god lejr.