Senior Netværket

Senior Netværket er for alle spejdere mellem 14 og 17 år uanset hvilken uniformsfarve.

Hvem er det der står for Senior Netværket?

Vi er en gruppe unge spejder i alderen 18-25 år, der laver super fede arrangementer for seniorspejder. Vi holder til på Thorup Hede, hvor arrangementerne også bliver afholdt. Staben har selv mødtes gennem Senior Netværket, hvor vi har udviklet et stort venskab. Dette gør vi ved hvad det er senior gerne vil når de mødes på vores arrangementer. 

Vi har i Senior Netværket, jer senior i fokus. Disse ture er lavet til jer og for jer, det er hvor i mødes og danner nye venner, måske endda for livet. 

På centeret flyder vi i Senior Netværket meget, vi er med til at der kommer liv til centeret og det bliver brugt. Dette gør også at deltagerne får et ejerskab til centeret. Hvis du gerne vil mærke hvordan det er at få ejerskab til et center og være omringet af spejder i din egen aldersgruppe så skal du tage med på Senior Netværkets næste tur!

Næste tur kan findes i centerets kalender her:

Kalender

Senior netværket er for alle spejder i alderen 14-17 år. Spejder fra alle korps er velkomne, vi gør ingen forskel. 

Senior Netværket er rettet mod jer som senior, dette er et tilbud til jer. Det er hvor I kan komme væk fra ansvaret til gruppen, det er hvor I kan være spejder, og ikke bare hjælpeleder eller leder i gruppen. Turene er lavet til I kan være senior også selvom man er på efterskole, men stadig gerne vil være spejder og have oplevelserne. Det er også et kald til jer der gerne vil have spejderoplevelser fra lejre bare på en weekend i stedet for!

I kommer til at være tæt på hinanden, får venskaber på tværs af landet, og kan bruge det som et mødested efter de store lejre eller kurserne. 

Hvorfor skal jeg deltage spørg du nu, jo nu skal du hører. Vi har samlet nogle rigtig gode grunde til dig lige her:

  • Fordi du ikke vil komme til at kede dig.
  • Fordi du vil komme til at lave nogle sjove, mærkelige og underlige aktiviteter.
  • Fordi at du vil komme til at møde nye venner.
  • Fordi en fremmed er bare en ven du ikke har mødt.
  • Fordi vi acceptere alle mennesker og uniforms farver.
  • Fordi der ikke findes nogen god grund til ikke at tage med.
  • Fordi du kan. 

 

Hvordan forgår vores events endelig?

Vi mødes altid fredag aften, og kører igennem til søndag formiddag. 

Vi afholder 4 ture om året. Med hver deres tema, det svinger meget fra gang til gang hvad vi laver men en ting der er fælles er at vi hygger er en prioritet. Vi sover næsten altid ude hvor man sover i kæmpe fælles bivuak. På juleturen og på nogle få andre ture vil man sove indenfor.

En af de events her på centeret vi er med inde over er MUS-lejr. Her tilbyder Senior Netværket sin hjælp til aktiviteterne og andre praktiske ting. MUS-lejr er en lejr for de 6-11 årige, men der er også noget for seniorer. Netværket holder en seniorlejr på MUS-lejren, hvor seniorerne får ansvaret for en aktivitet for de yngre spejdere eller en praktisk udfordring der skal løses. Derudover er der bare vild seniorhygge, med en masse sjov.

Du skal ikke være bange for du ikke kender nogen når du kommer, for du vil altid kende en masse inden du tager hjem igen.