Senior Netværket

Senior Netværket er for alle spejdere mellem 14 og 17 år uanset hvilken uniformsfarve.

SeniorNetværket arbejder året rundt på at lave super fede arrangementer med højt energiniveau og gode oplevelser til de unge spejdere mellem 14 og 17 år.

Vi vil samle trådene og gøre de sidste år som spejder, inden man bliver leder, til de vildeste. Seniorer har mulighed for at skabe netværk og venskaber på kryds af landsdele, distrikter og korps.

 

 

 

 

 

Netværket er bygget på 6 nøgle ord

 

Sjovere – Fællesskab – Vildere – Oplevelser – Udvikling – Ejerskab

 

 

 

Sjovere – Det skal altid være sjovt

 

 

 

Fællesskab – Du møder altid nye venner.

 

 

 

Vildere – Det er sjovt når det er vildere end det normale.

 

 

 

Oplevelser – Der er så mange oplevelser at få.

 

 

 

Udvikling – Sammen med andre seniorer at få nye oplevelser og udfordringer.

 

 

 

Ejerskab – Skaber ejerskab til dit egent liv og til Spejderbevægelsen. 

 

Event

 

 

 

SeniorNetværket afvikler SeniorWeekend med fuld gas på Thorup Hede Spejdercenter. Det er en weekend, hvor seniorer kan komme og få en masse fede oplevelser og total rå spejderhygge, med andre seniorer lige meget hvilken farve din uniform er.

 

Det er en weekend, hvor senioren kan være senior, med andre seniorer.

 

 

 

På MUS-lejr tilbyder SeniorNetværket også sin hjælp. MUS-lejr er en lejr for de 6-11 årige, men der er også noget for seniorer. Netværket holder en seniorlejr på MUS-lejren, hvor seniorerne får ansvaret for en aktivitet for de yngre spejdere eller en praktisk udfordring der skal løses. Derudover er der bare vild seniorhygge, med en masse sjov.

 

SeniorNetværket er altid klar på nye events, så hvis du sidder med nogle fede ideer til seniorer, så er det ikke med og holde dem tilbage, ud med dem! Så vi kan prøve det af. Det er sikkert en fed ide.