Ås-lejr

Ås-lejren finder sted fra den 13.  -20. juli 2024, Ås-lejren er en lille stor lejr, hvor man forventer at være op til 500 deltager, med spejdere fra 4 klasse og op efter. Det er en Lejr med spændende aktiviteter og med plads til alle. 

Ås-lejr 2024 har temaet “De 4 elementer”

Ås-lejren 2024 er bygget op om De 4 elementer, Luft, Vand, Jord og Ild og er en spejderlejr for alle spejdere fra 4. klasse og op.

Hele lejren er bygget op omkring vores tema. Aktiviteterne tager udgangspunkt i det og elementerne vil være synlige overalt på lejrpladsen.

Lejren indeholder alt fra aktiviteter på lejrpladsen til hike, hygge og madlavning ved bålet, møde med nye venner, stort fælles lejrbål og sjov på scenen. Men Ås-lejren er mere end bare én lejr.

Der er også en Seniorlejr, en lejr uden din leder hjemmefra, en Roverlejr for dem over 18 år som har mod på lidt mere og en Stabslejr for alle dem der på den ene eller anden måde hjælper til på lejren – dem som får hjulene til at dreje rundt.

Ås-lejren bliver afholdt fra 13. juli til 20. juli 2024 (uge 29) på Spejdercentret Thorup Hede og spejdere m.m. fra alle korps er velkommen.

Du kan altid holde dig opdateret om lejren, ved at gå ind på denne hjemmeside, hvor mange ting allerede nu er synlige. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og fyldt med information vedr. lejren – jo tættere vi kommer på lejren jo mere fylder vi på.

Hvis du har lyst til at få en mail hver gang der er sket nyt på hjemmesiden, så send en mail til annegrethe@thoruphede.dk  og oplys Navn, mailadresse, korps og gruppenavn

Finder du ikke det du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte Ås-lejrens styregruppe