Ås-lejr

Ås-lejren finder sted fra den 18.  -22. juli 2021, Ås-lejren er en lille stor lejr, hvor man forventer at være op til 500 deltager, med spejdere fra 4 klasse og op efter. Det er en Lejr med spændende aktiviteter og med plads til alle. 

Vi venter med spænding

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vær med på Ås-lejren, REJSEN, Nordjyllands spejderlejr for alle spejdere fra 4 kl. og op. 

Ås-lejren er bygget op omkring et tema. REJSEN, som alle aktiviteter tager udgangspunkt i.

Lejren indeholder alt fra aktiviteter på lejrpladsen til hike, hygge og madlavningen ved bålet, møde med nye venner, stort fælles lejrbål og sjov på scenen men Ås-lejren er også mere end bare én lejr.

Der er også en Seniorlejr – en lejr uden din leder hjemmefra og en Stabslejr for alle dem der på den ene eller anden måde hjælper til på lejren – dem som får hjulene til at dreje rundt. Har du som Rover lyst til at deltage, så er du velkommen til at deltage sammen med din egen gruppe eller tilmelde dig som stabsmedhjælper. Vi kan altid bruge en ekstra hånd.

Ås-lejren bliver afholdt fra 18. juli til 22. juli 2021 (uge 29) på Spejdercentret Thorup Hede og ALLE korps er velkommen.

Du kan altid holde dig opdateret om lejren, ved at gå ind på denne hjemmeside, hvor mange ting allerede nu er synlige. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og fyldt med information vedr lejren – jo tættere vi kommer på lejren jo mere fylder vi på. Der bliver desværre ikke nogen Roverlejr i år da ingen har mulighed for at være ansvarlig for den. Vi har derfor valgt at lægge kræfterne i senior lejren og spejderlejren.  

Vi har samlet en masse information om lejren her på siden og der vil hele tiden komme nye ting til.

Lejren bliver afholdt efter gældende corona restriktioner.

Finder du ikke det du leder efter er du altid velkommen til af tage kontakt til styregruppen

 

Informations pakker

Så er den nye informationsskrivelse sendt ud. Du finder den under MEDIER eller dette link

 

Prisen for lejren er kun 595 kr. + forplejning, hvilket er estimeret til ca. 250 kr. Se mere om Forplejning i menuen ved siden af eller nederst, hvis du er på en mobiltelefon.

Tilmeldingen til lejren åbner fredag den 28. maj 2021 og ca en måned før lejren vil der blive åbnet for madbestilling og aktivitetstilmelding.

 

FAKTABOKS

Tema: Rejsen

Deltager: Alle spejder fra 4 kl. og op

Hvornår: 18.juli til 22 juli 2021 (Uge 29)

Pris: 595 kr for lejrdeltagerne ekskl. forplejning. Se mere om priser og tilmelding

 

Hvor finder jeg hvad?

For af gøre informationerne mere overskuelige har vi grupperet alle informationer omkring lejren på forskellige undersider som du finder i menu her på siden. I højre side på computeren og over denne tekst hvis du er på en mindre skærm som mobilen. (Kig efter det lille burger icon )

Den sådan helt generelle information om ankomst, afrejse, lejrkort osv. har vi samlet på siden Om Lejren

Alt hvad der omhandler aktiviteter, hike og om hvordan man tilmelder sig disse har vi samlet alt om på siden Aktiviteter

Selve lejrprogrammet er samlet på en side for sig selv.

Hvordan det hele fungerer med forplejning på lejren har vi samlet på siden Forplejning

Tilmelding til lejren finder du på tilmeldingssiden hvor du også finder alle nyttige informationer om dette. Vær obs på, at der kan være behov for af læse alt information igennem inden du påbegynder tilmelding til lejren.

Medier har en stor indflydelse, men hvordan finder du rundt i hvordan vi gøre på Ås-lejren? Alt dette har vi samlet på en side for sig selv.

Vil du gerne give en hånd med på lejren, så kontakt aktivitetsansvarlig Rasmus Bolet.   Vi skal nok finde noget som passer til dig.