Ås-lejr

Ås-lejren finder sted næste gang i uge 29 i 2021, Ås-lejren er en lille stor lejr, hvor man forventer at være +500 deltager, med spejdere fra 4 klasse og op efter. Lejrens ramme er en stor lejr med spændende aktiviteter, men lejrens størrelse gør, at der er plads til alle. 

Vi venter med spænding

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vær med på Ås-lejren, REJSEN, Nordjyllands største og bedste spejderlejr for alle spejdere fra 4 kl. og op. 

Ås-lejren er bygget op omkring et tema. REJSEN, som alle aktiviteter tager udgangspunkt i.

Lejren indeholder alt fra aktiviteter på lejrpladsen til hike, hygge og madlavningen ved bålet, møde med nye venner, stort fælles lejrbål og sjov på scenen men Ås-lejren er også mere end bare én lejr. Der er en Pionerlejr for dem, der ikke kan vente og som vil være med til at bygge lejren op. Der bliver også en Roverlejr med deres egne aktiviteter, en Seniorlejr – uden din leder hjemme fra troppen og en familielejr for dem, der gerne vil have familien med. 

Ås-lejren bliver afholdt fra 17. juli til 24. juli 2021 (uge 29) på Spejdercentret Thorup Hede og ALLE korps er velkommen.

Du kan altid holde dig opdateret om lejren, ved at gå ind på denne hjemmeside, hvor mange ting allerede nu er synlige. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og fyldt med information vedr. REJSEN – jo tættere vi kommer på lejren jo mere fylder vi på.

Vi har samlet en masse information om lejren her på siden og der vil hele tiden komme nye ting til.

Finder du ikke det du leder efter er du altid velkommen til af tage kontakt til styregruppen

 

Informations pakker

Den første invitationsskrivelse er allerede sendt ud via Thorup Hedes nyhedsbrev. Har du ikke modtaget nyhedsbrevet, så kan du tilmelde dig her. Du kan også se alle vores INFORMATIONSPAKKER HER  eller under Om lejren.

 

Prisen for lejren er kun 925 kr. + forplejning, hvilket er estimeret til ca. 350 kr. Se mere om Forplejning i menuen ved siden af eller nederst, hvis du er på en mobiltelefon.

Tilmeldingen til lejren starter april/maj 2021 (så snart vi ved om vi får lov til at afholde lejren) og i løbet af foråret 2021 vil der blive åbnet for madbestilling og aktivitetstilmelding.

 

FAKTABOKS

Tema: Rejsen

Deltager: Alle spejder fra 4 kl. og op

Hvornår: 17.juli til 24 juli 2021 (Uge 29)

Pris: 925 kr for lejrdeltagerne ekskl. forplejning. Se mere om priser og tilmelding

 

Hvor finder jeg hvad?

For af gøre informationerne mere overskuelige har vi grupperet alle informationer omkring lejren på forskellige undersider som du finder i menu her på siden. I højre side på computeren og over denne tekst hvis du er på en mindre skærm som mobilen. (Kig efter det lille burger icon )

Den sådan helt generelle information om ankomst, afrejse, lejrkort, gæster osv. har vi samlet på siden Om Lejren

Alt hvad der omhandler aktiviteter, hike og om hvordan man tilmelder sig disse har vi samlet alt om på siden Aktiviteter

Selve lejrprogrammet er samlet på en side for sig selv.

Hvordan det hele fungerer med forplejning på lejren har vi samlet på siden Forplejning

Tilmelding til lejren finder du på tilmeldingssiden hvor du også finder alle nyttige informationer om dette. Vær obs på, at der kan være behov for af læse alt indformation igennem inden du påbegynder tilmelding til lejren.

Medier har en stor indflydelse, men hvordan finder du rundt i hvordan vi gøre på Ås-lejren? Alt dette har vi samlet på en side for sig selv.

Skal du deltage i lejren enten som Pionerer eller ligge i Familielejren, Seniorlejren eller Roverlejren, har vi lidt flere informationer samlet her omkring disse.

Er du en del af Staben (har en forudbestemt opgave at udfører på lejren), så er der nogle ting du skal tage stilling til. Se her hvordan du skal forholde dig til disse på Stabssiden

Vil du gerne give en hånd med på lejren, så har vi samlet alle de steder vi mangler en hånd på siden Ledige StillingerVil du gerne hjælpe, men er der ikke lige et job som passer til dig, så tag meget gerne kontakt til en i styregruppen. Vi skal nok finde noget som passer til dig.