Ås-lejr

Den næste Ås-lejr finder sted i 2020

Vi venter med spænding

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kom og vær med på Ås-lejren, REJSEN, Nordjyllands største og bedste spejder lejr for alle spejdere fra 4 kl. og op.

Ås-lejren er bygget op omkring et tema som alle aktiviteter tager udgangspunkt i og REJSEN bringer os vidt omkring. 

Lejren indeholder alt fra aktiviteter på lejrpladsen til hike, hygge og madlavningen ved bålet, møde med nye venner, stort fælles lejrbål og sjov på scenen. Ås-lejren er mere end bare én lejr. Der er en Pionerlejr for dem, der ikke kan vente og som vil være med til at bygge lejren op. Der bliver også en Roverlejr med deres egne aktiviteter, en Seniorlejr – uden din leder hjemme fra troppen og en familielejr for dem, der gerne vil have familien med. 

Ås-lejren bliver holdt fra 11. juli til 18. juli 2020 (uge 29) på Spejdercentret Thorup Hede og ALLE korps er velkommen.

 

Staben, som består af mange aktive spejderledere fra de nordjyske distrikter, har i mere end 1 år været i gang med at planlægningen af lejren. Du kan altid holde dig opdateret om lejren, ved at gå ind på denne hjemmeside, hvor mange ting allerede nu er synlige. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og fyldt med information vedr REJSEN – jo tættere vi kommer på lejren jo mere fylder vi på.

 

Den første invitationsskrivelse er allerede sendt ud via Thorup Hedes nyhedsbrev. Har du ikke modtaget nyhedsbrevet, så kan du tilmelde dig nederst her på siden men du kan også se alle vores INFORMATIONSPAKKER HER  eller under Lejr info længere nede på siden.

 

Prisen for lejren er 925 kr + forplejning, hvilket er estimeret til ca. 350 kr. Se mere om Forplejning i linket nedenfor

Tilmeldingen til lejren starter den 6. januar 2020 og i løbet af foråret 2020 vil der blive åbnet for madbestilling og aktivitetstilmelding.

 

Vi har samlet en masse information om lejren her på siden og der vil hele tiden komme nye ting til.

Lyt til vores lejr sang her så du kender den når vi mødes på lejren (sangen er stadig under udarbejdelse men bliver tilgængelig snarest)

Teksten til sangen fnder du under Medier længere nede på siden.

Lejrsang: LIVET ER EN REJSE

by Benny R. Jørgensen

https://youtu.be/f094hE3PrwY

Vi har lavet nogle overskrifter med en masse informationer til dig og dine med-spejdere. Klik på knapperne for at få mere at vide om det enkelte område og jo tættere vi kommer på lejren, jo flere oplysninger bliver der lagt ind.

 JOBBER: Har du lyst til at give en hånd med på lejren, brænder du for at lave pionerring, er du vild med at lav aktiviteter, har du en lille journalist i maven, har du lyst til at stå på scenen eller noget helt 10. så er du meget velkommen til at være med. Se her på JOB SIDEN siden hvilke job vi mangler hjælp til. Vil du gerne hjælpe men er der ikke lige et job som passer dig, så tag meget gerne kontakt til en i bestyrelsen. Vi skal nok finde noget som passer til dig. 

Hvis du har spørgsmål til eller om lejren generelt er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte en i bestyrelsen.

Om Lejren

Ankomst/afrejse, Leder info, Lejr kort, Gæster, Praktisk viden mm

Aktiviteter

Vil du vide mere om de fede aktiviteter, hike mm  ?

Program

Oplysninger omkring programmet

Forplejning

Læs mere om hvordan du bestiller mad

Tilmelding

Her kommer du til siden for tilmelding med oplysninger om hvordan du gør

Medier

Vi du følge os på Facebook, Instergram mm ?Her sker hele tiden noget nyt 

Pionere, Rovere, Seniore, Familielejr

Deltager du i lejren i en af ovenstående kategorier, så er der meget mere information til dig på denne side

STAB

Er du en del af Staben, så er der en del ting du skal tage stilling til. Se her hvordan du skal forholde dig

Kontakt

Har du en udfordring, et spørgsmål eller noget andet du gerne vil have svar på, så kontakt os meget gerne.

Ledige Stillinger

Vil du gerne være JOBBER på Ås-lejren, så se her hvilken job der er ledige