Lejrpladsen

 Spejdercentret Thorup Hede har masser af plads man kan bruge til lejrplads område.

 

Lejrpladsen kan man booke både om man er en lille gruppe, der blot vil havde et sted hvor der er adgang til vand og toilter, samt af slå sit telt, biuak op. Så har vi masser plads til dette. 

Der også muligt at booke lejrpladsen hvis man er mange der skal på lejr, ja faktiks har vi plads til man kan være helt op til 1500 personer der slår lejr på centret. 

Fælles om man er få eller mange så er der adgang til Vand, toiletter, brænde og rafter. 

Det tillads og grave til bålsteder og fedtfælder på centret blot man tildækker ens lejrområde pænt igen. Ved tildækning af huller ser vi gerne man har gravet tørv først, så man kan lukke hulderne med ens tørv ved lejrnedbrydning, dertil for af undgår en masse huller på lejrpladsområdet af man enden lader ens tørv stå lidt over ca 1 cm eller plan med det omkring liggende område.

 

Book Centret

Vælg område

3 + 7 =

Reglement / værd at vide

På Spejdercentret Thorup Hede har vi gennem mange år haft et reglement, som hedder “værd at vide”. Det er egentlig blot en række vigtige informationer man altid bør kende til , når man bevæger sig på Spejdercentret Thorup Hede som lejer.  

Ledere: Den ansvarlige leder skal være fyldt 20 år, og skal deltage i opholdet. Lederen er personlig ansvarlig for ødelæggelser m.v.

Toiletter: Der medbringes toiletpapir + håndklæder til toiletterne.

Affald: Affald anbringes i containerne ved Bondegården.

Erstatning: Lejeren vil blive afkrævet erstatning for evt. ødelæggelser og beskadigelser.

Færdsel: Af hensyn til de omkringboende, må færdsel udenfor lejrens område kun foregå ad veje og stier. Skoven nord for lejren må benyttes, men alm. regler for ophold m.v. i skoven skal følges. Vis hensyn overfor naboer og natur. Hvis man lejer i perioden, hvor der er chance for sne, og vejen måtte være ufremkommelig, så er det udlejer uvedkommende.

Brænde: Der er brænde til lejrbål i brændeskjulet. Lejrbål skal afholdes på bålpladserne. Der må etableres bålpladser og fedtefælder, men de skal slettes/jævnes omhyggeligt. Der er rafter rundt om på pladsen som må benyttes.

Afrejse: Før lejren forlades, skal rafter og andet benyttet materiel bringes tilbage til, hvor det er lånt. Lejrtoiletter rengøres omhyggeligt. Der er rengøringsartikler på lejren. Se i øvrigt opslag på lejren.

Rengøring: Der kan tilkøbes slutrengøring af lejrtoiletter – bestående af gulvvask og rengøring af toiletter, men lejerne skal selv rydde op og feje før afrejse. Pris kr. 1000,00. Hvis lejer selv gør rent og det ikke er tilfredsstillende, vil der blive gjort rent og der vil tilgå lejer en regning på forbrugt tid.

Det er vores håb, at ovennævnte regler og anvisninger må blive efterlevet, og at der altid på

”Spejdercentret Thorup Hede” må herske en god orden og tone.

Spejdercentret ønsker alle en god lejr.