Forplejning

Uden mad og drikke duer en spejder ikke.  Ås-lejren har arrangeret et booking system hvor I bestiller jeres varer til direkte levering

Forplejningen på Ås-lejren i 2021 kommer til at fungere via Bilka to go´s app eller hjemmeside. Læs mere om Bilka to go

Det kommer til at foregå ved, at I selv bestiller og betaler jeres varer, som så vil blive leveret direkte til lejren. Det betyder at I selv er ansvarlig for økonomien omkring det at handle ind, ligesom der er adgang til et større udvalg af 15.000 madvarer. Alt hvad I bestiller vil blive leveret direkte til Ås-lejren, pakket og klar til afhentning i madudleveringen, også selvom det hedder Bilka to go. Efter 1. maj får de tilmeldte grupper en udførlig vejledning til, hvordan de bestiller varer. 

Det vil sige at I ude hos grupperne, selv skal opkræve penge til mad fra deltagerne, oveni lejrprisen. Det er derfor også op til den enkelte gruppe at beslutte hvor meget de vil bruge på mad i løbet af lejren. Vi foreslår 50 kr. pr. deltager pr. døgn. Tirsdag, når vi tager på “Rejsen” er maden inkluderet i deltagerprisen. 

Der er lavet en kogebog med inspiration til ugens menuer, men det vil i høj grad være helt frivilligt om grupperne vil søge inspiration i den. Find kogebogen HER

På selve lejrpladsen vil der desuden være en kiosk hvor spejderne kan købe slik og is. Ligesom der i vores café vil være mulighed for både spejdere og besøgende på lejren at købe blandt andet kage, kaffe og andet godt. 

Velbekomme og vi glæder os til at se dig.