Forplejning

Uden mad og drikke dur en spejder ikke.  Ås-lejren har arrangeret et booking system hvor I bestiller jeres vare til direkte levering

Forplejningen på Ås-lejren i 2020 kommer til at fungere lidt anderledes end I er vant til fra tidligere lejre. Det kommer til at foregå ved at I selv bestiller og betaler jeres vare, som så vil blive leveret direkte til lejren. Det betyder at I selv er ansvarlig for økonomien omkring det at handle ind, ligesom der er adgang til et større udvalg af madvarer. Alt hvad I bestiller vil blive leveret direkte til Ås-lejren, pakket og klar til afhentning. 

Det vil sige at i ude hos grupperne, selv skal opkræve penge til mad fra deltagerne, oveni lejrprisen. Det er derfor også op til den enkelte gruppe at beslutte hvor meget de vil bruge på mad i løbet af lejren. Vi foreslår 50 kr. pr. deltager pr. døgn.

Der vil ligesom de tidligere år, blive lavet en kogebog med inspiration til ugens menuer, men det vil i høj grad være helt frivilligt om grupperne vil søge inspiration i den. 

På selve lejrpladsen vil der desuden være en kiosk hvor spejderne kan købe slik og is. Ligesom der i vores café vil være mulighed for både spejdere og besøgende på lejren at købe blandt andet kage, kaffe og andet godt. 

Velbekomme og vi glæder os til at se dig.