Forplejning

Uden mad og drikke duer en spejder ikke.  Ås-lejren har arrangeret et booking system hvor I bestiller jeres varer til direkte levering

Forplejning i Grupperne

Vi har også denne gang lavet en aftale med Bilka To Go, om at være vores leverandør. I kan som gruppe bestille alt hvad I lyster, igennem https://www.bilkatogo.dk/ det findes også som app til telefonen, så det er super nemt.  

Lejren opretter en konto til jer, som I skal bruge når I handler, og så sørger vi for, at det bliver hentet i Bilka og leveret til jer på lejren. Bilka To Come 😊 I kan bestille fra dag til dag, så det er nemmere for jer at disponere og på den måde undgå madspild.  

Vi holder et online informationsmøde et par uger inden lejren, invitationen kommer via jeres kontaktperson, og så laver vi også en udførlig vejledning, som kommer her på hjemmesiden.  

Der vil være mulighed for at få varer på køl og ombytning af frostelementer på lejren. 

Kogebog

Der vil blive udgivet en kogebog, som tager udgangspunkt i lejrens tema med de 4 elementer. Hvad siger du til vandgrød eller vindfrikadeller, lyder det ikke lækkert? Kogebogen kan I bruge til inspiration når I handler ind i Bilka, og den tager selvfølgelig udgangspunkt i retter, der egner sig til bål.

 

Forplejning i stabskantinen!

Hvis du, som stabsmedlem, vælger at købe forplejning i stabskantinen, koster det 75,00 kr. om dagen og den overordnede menu vil være:

Morgenmaden består af, cornflakes, havregryn, mælk og surmælksprodukter. Brød, ost og pålæg.

Til frokost, vil der igen være brød, ost og pålæg, samt en lun ret.

Eftermiddagskaffen er et stykke valgfri kage i cafeen. 

Der serveres varm aftensmad, frisk salat og et stykke frugt eller anden dessert. 

Stabskantinens åbningstid, vil blive fastsat efter, hvilke opgaver staben har.