Forplejning

Uden mad og drikke duer en spejder ikke.  Ås-lejren har arrangeret et booking system hvor I bestiller jeres varer til direkte levering

Forplejning i Grupperne 

Vi har også denne gang lavet en aftale med Bilka To Go om at være vores leverandør. I kan som gruppe bestille alt hvad I lyster, igennem https://www.bilkatogo.dk/ Bilka To Go findes som en app til telefonen, så det er super nemt. 

Lejren opretter en konto til jer, som I skal bruge når I handler, og så sørger vi for, at det bliver hentet i Bilka og leveret til jer på lejren. Bilka To Come 😊 

Det I bestiller dagen før, er klar i kølecontaineren kl 12.00 dagen efter. 

Vi holder et online informationsmøde 17. juni kl. 20.00, invitationen kommer via jeres kontaktperson. Der vil også være en udførlig vejledning her på hjemmesiden. 

Der vil være mulighed for at få varer på køl og ombytning af frostelementer på lejren. Medbring en plastkasse med låg

Kogebog

Der vil blive udgivet en kogebog, som tager udgangspunkt i lejrens tema med de 4 elementer. Hvad siger du til vandgrød eller vindfrikadeller, lyder det ikke lækkert? Kogebogen kan I bruge til inspiration når I handler ind i Bilka, og den tager selvfølgelig udgangspunkt i retter, der egner sig til bål.

 

Forplejning i stabskantinen!

Hvis du, som stabsmedlem, vælger forplejning i stabskantinen, så er det med i de 75,00 kr. om dagen som det koster at deltage som stabsmedlem og den overordnede  menu vil være:

Morgenmaden består af, cornflakes, havregryn, mælk og surmælksprodukter. Brød, ost og pålæg.

Til frokost vil der blive serveret lun ret, brød og pålæg.

Eftermiddagskaffen er et stykke valgfri kage i cafeen. 

Der serveres varm aftensmad, frisk salat og et stykke frugt eller anden dessert. 

Stabskantinens åbningstid, vil blive fastsat efter, hvilke opgaver staben har. Du medbringer selv spisegrej, når du spiser i kantinen.

Stabskantinen åbner tirsdag d. 9. juli til aftenskaffen og lukker lørdag d. 20. juli efter morgenmaden. (Der vil være mulighed for at smøre en madpakke til frokost).