Senior og Stabslejr

Ås-lejren er også mere end bare én lejr. Der er også en Seniorlejr – en lejr uden din leder hjemmefra og en Stabslejr for alle dem der på den ene eller anden måde hjælper til på lejren – dem som får hjulene til at dreje rundt. 

Hvis du ønsker at bo i en af vores underlejre så kan du få mere information her

Senior lejren på dette års Ås-lejr bliver en kæmpe fælles lejr hvor alle spejdere i alderen 14-17 år kan tilmelde sig. Man kan tilmelde sig som en gruppe eller alene, uden problemer, da staben sørger for I bliver blandet i patruljer på kryds og tværs, så i kan gå hjem med en masse nye venskaber efter en uge på lejr.

I senior lejren går vi ind for fællesskab, så vi bygger et kæmpe spisebord, laver fælles mad og har en stor teltlejr, så der mulighed for at lære så mange at kende som muligt.

Prisen for at tilmelde sig senior lejren er dyre end for de andre. Dette skyldes at i betaler mad på forhånd, hvor grupperne skal gøre det individuelt senere, så prisen bliver det samme. Staben fordeler jer ud på en masse fede aktiviteter i løbet af ugen.

Praktisk:

Man skal medbringe eget telt, eller snakke sammen på forhånd med andre, som skal afsted, om en ledig soveplads i et telt, så vi er sikker på at der er plads til alle. Hellere for mange telte end for få.

I skal selvfølgelig pakke som en i skal på lejr i en uge med spisegrej, viskestykke og håndklæde, men udover har vi en dag ude af lejren, hvor i skal have ordentlige sko med til at gå i, en ekstra mindre taske så man kan pakke til en dagstur.

Alle aktiviteter, for dem der er tilmeldt senior lejren, bliver arrangeret af de ansvarlige for senior lejren. De sammensætter et fantastisk aktivitets program som passer til de enkelte dage. Den enkelte senior skal derfor ikke tilmelde sig aktiviteter på hjemmesiden.

 

Tilmelding til seniorlejren:

I skal tilmelde jer på samme link som andre deltagere på lejren og registrere de oplysninger på jeres gruppe som systemet ønsker. I vil blive bedt om at indtaste en kontaktperson/leder ind men det betyder ikke at I skal medbringe en leder. Det er for at lejrledelsen evt kan komme i kontakt med en “voksen” i jeres gruppe ved evt manglende betaling, tilskadekomst osv

Giver tilmeldingen anledning til spørgsmål, så er I meget velkommen til at kontakte styregruppen HER  

 

PROGRAM FOR SENIOR LEJREN

 

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
Formiddag Ankomst og etablering Aktivitet – Farligt løb Aktivitet – Rejsen Aktivitet – Rejsen Nedbrydning
Middag Frokost Frokost Frokost Frokost Mulighed for frokost inden hjemrejse
Eftermiddag Etablering af lejrplads Aktivitet – løb med mad Aktivitet – Rejsen Aktivitet – Ad hvor ulækkert
Aftensmad Aftensmad Aftensmad Seniorevent Aftensmad
Aften Lejrbål med hele lejren Lejrbål for seniorne Seniorevent Lejrbål/gudstjeneste med hele lejren

Stabslejren er for dig som deltager på lejren for at give en hånd med / har en opgave at udfører og som ikke bor i spejderlejren. Når man bor i stabslejren, kan man tage sin ægtefælde og børn med.

 Det koster ikke noget at bo i stabslejren men det koster 50 kr. pr. dag pr. person, hvis man ønsker at spise i stabskantinen. (børn under 7 år spiser gratis)

Der er mulighed for at tilmelde sig stabslejren enkelte dage eller hele ugen, alt efter hvor mange dage man har mulighed for at deltage. I tilmeldingen oplyser man også hvilke dage man spiser hvilke måltider i stabskantinen. Prisen er den samme om man spiser 1, 2 eller 3 måltider om dagen i stabskantinen.

Stabskantinen er åben på følgende tidspunkter

kl 07.00 – 08.00 Morgenmad
kl 11.30 – 12.30 Frokost
kl 15.30 Eftermiddagskaffe
kl 17.30 – 18.30 Aftensmad
kl 22.00 Aftenskaffe