Pionere, Rovere, Seniore og Familielejr

Ås-lejren er mere end bare én lejr.  Der er en Pioner lejr for alle pionere og der bliver også en Roverlejr med deres egne aktiviteter, en Seniorlejr – uden ledere –  som er et fristed for alle seniorerne og ikke mindst en Familielejr hvis nogen gerne vil have familien med. 

Hvis du ønsker at bo i en af vores underlejre så kan du få mere information her

Senior lejren på dette års Ås-lejr bliver en kæmpe fælles lejr hvor alle spejdere i alderen 14-17 år kan tilmelde sig. Man kan tilmelde sig som en gruppe eller alene, uden problemer, da staben sørger for I bliver blandet i patruljer på kryds og tværs, så i kan gå hjem med en masse nye venskaber efter en uge på lejr.

I senior lejren går vi ind for fællesskab, så vi bygger et kæmpe spisebord, laver fælles mad og har en stor teltlejr, så der mulighed for at lære så mange at kende som muligt.

Prisen for at tilmelde sig senior lejren er dyre end for de andre. Dette skyldes at i betaler mad på forhånd, hvor grupperne skal gøre det individuelt senere, så prisen bliver det samme. Staben fordeler jer ud på en masse fede aktiviteter i løbet af ugen.

Praktisk:

Man skal medbringe eget telt, eller snakke sammen på forhånd med andre, som skal afsted, om en ledig soveplads i et telt, så vi er sikker på at der er plads til alle. Hellere for mange telte end for få.

I skal selvfølgelig pakke som en i skal på lejr i en uge med spisegrej, viskestykke og håndklæde, men udover har vi en dag ude af lejren, hvor i skal have ordentlige sko med til at gå i, en ekstra mindre taske så man kan pakke til en dagstur.

Vi anbefaler at du melder dig ind i Facebook gruppen ”Senior Netværket!”, hvor du som tilmeldt senior på Ås-lejr får en platform at få informationer om lejren, og evt. snakke med andre som også skal tiltage på lejren, og aftale fordeling af telte. Derudover kommer der info om andre fede ture for senior-spejdere i løbet af året.

I kan finde program tilmelding og andet info inde på Thorup hedes hjemmeside, og ellers er velkommen til at kontakte staben.

Vi afventer udmelding fra regeringen omkring sommeraktiviteter for unge over 18 år

 

 

Familielejren afventer udmelding fra regeringen vedr sommeraktiviteter for personer over 18 år dog vil den være åben for Stabsmedlemmer

Stabsmedlemmer kan tilmelde sig spisning i stbskantinen på dagsbasis som koster 50 kr pr dag

Hvis du er fyldt 15 inden Åslejren starter, har du muligheden for at være med til at bygge lejren op. Pionerlejren starter tirsdag d. 13 juli og varer indtil lejren starter.

Det er selvfølgelig gratis at deltage, og du får alle tiders mulighed for at lære en del andre lejrdeltagere at kende inden selve lejren starter.

Det er selvfølgelig nogle dage hvor vi arbejder hårdt, men der er også tid til at være social og hygge sammen.

Der kommer nærmere besked om tilmelding, på hjemmesiden når vi kommer lidt tættere på, men ellers er du velkommen til at kontakte Teknik, Tom Jensen på tomspejder@gmail.com