Ås-lejr tilmelding

Her samler vi alt omkring tilmelding til lejren. 

Tilmeldingen åbner 28. maj 2021 og foregår gennem Flexminds. Man kan tilgå Flexmind HER men er nu lukket.

Har du ikke nået at tilmelde dig til Ås lejren inden fristen udløb, så er du velkommen til at kontakte Kurt Madsen, Tlf. 21349404 eller mail klm@has.dk for et løsningsforslag.

Det vil være muligt at angive ønsker til naboer, det kan være ens venskabsgruppe eller en gruppe der er et tæt samarbejde med i hverdagen.

Umiddelbart efter gruppen er tilmeldt, bliver der sendt information ud til kontaktpersonen med link til aktivitetstilmelding.

Tilmelding til aktiviteter lukker 24 juni 2021

Pris
Prisen er kr. 595 for alle lejrdeltagere bortset fra seniorspejdere som skal betal kr.845 for at deltage.

Forskellen i prisen er begrundet i, at seniorspejderne, i deres fælleslejr, også er fælles om madlavningen, hvorfor maden er indeholdt i prisen for lejren.

Efter lejren vil der blive opgjort et beløb, lejrleje/etablering, som kan bruges til ansøgning om kommunalt tilskud. Der er forskel fra kommune til kommune hvor mange % I kan få i tilskud.

Lejr T-shirts: Koster 85 kr og bestilles sammen med tilmeldingen af gruppen.

Der er mulighed for at leje rafter, der opkræves kr. 250. kr pr. gruppe som ønsker dette. Det skal angives ved tilmeldingen om man ønsker at gøre brug at dette tilbud. 

FOTO: Der vil blive tage et gruppefoto af alle grupper, der kan ved tilmeldingen bestilles det antal billeder som I ønsker at få med hjem, prisen er kr. 25 pr. stk