Ås-lejr tilmelding

Her samler vi alt omkring tilmelding til lejren. 

Tilmeldingen åbner først i maj 2021 og foregår gennem Flexminds. Man kan tilgå Flexmind HER

 

Det vil være muligt at angive ønsker til naboer, det kan være ens venskabsgruppe eller en gruppe der er et tæt samarbejde med i hverdagen.

Tilmeldingen åbner i starten af maj 2021 og lukker den 13. Juni 2021.
Umiddelbart efter gruppen er tilmeldt, bliver der sendt information ud til kontaktpersonen med link til aktivitetstilmelding.

Tilmelding til aktiviteter lukker 20 juni 2021

Pris
Prisen er kr. 595 for alle lejrdeltagere bortset fra seniorspejdere som skal betal kr.845 for at deltage.

Forskellen i prisen er begrundet i, at seniorspejderne, i deres fælleslejr, også er fælles om madlavningen, hvorfor maden er indeholdt i prisen for lejren.

Efter lejren vil der blive opgjort et beløb, lejrleje/etablering, som kan bruges til ansøgning om kommunalt tilskud, vi kender ikke beløbet endnu, men kan anbefale at der regnes med et beløb på ca. kr. 400 pr. deltager. Der er forskel fra kommune til kommune hvor mange % i kan få i tilskud.

Lejr T-shirts: endnu ikke afklaret

Der er mulighed for at leje rafter, der opkræves kr. 350. kr pr. gruppe som ønsker dette. Det skal angives ved tilmeldingen om man ønsker at gøre brug at dette tilbud. 

FOTO: Der vil blive tage et gruppefoto af alle grupper, der kan ved tilmeldingen bestilles det antal billeder som I ønsker at få med hjem, prisen er kr. 25 pr. stk