Tilmeldinger

Lejren består af flere afdelinger / underlejre.

På de forskellige sider for hver del-lejr kan man se specifikationerne for deltagelse og tilmelding til lejren

Deltager man på den store lejr, hvor grupperne deltager med deres spejdere, så kan man tilmelde sig HER

Skal du tilmeldes som Senior, så kan du tilmelde dig HER (samme tilmelding som til den store lejr)

Hvis du er Rover så kan du tilmelde dig Roverlejren HER og vil du gerne deltage i Roverbanketten, så kan du tilmelde dig HER

Har du behov for at bestille en t-shirt udenom en gruppe, som privatperson, som stabsmedlem eller lignedne, så kan du bestille en enkelt t-shirt HER

Man tilmelder sig via forskellige tilmeldingssystemer alt efter hvem man er og hvad man har behov for.

Tilmeldingen sker via spejdernes medlemssystem men alle kan tilmelde sig, også dem som ikke er medlem. For dem som har login, så er det en fordel at logge ind inden man tilmelder gruppen for så kan man redigere i tilmeldingen frem til tilmeldingen slutter den 26. maj. Det er også muligt at tilmelde sig uden login men så kan man desværre ikke redigere i tilmeldingen. Man er altid velkommen til at lave flere tilmeldinger, hvis man glemmer noget og ikke har login.

Der er også mulighed for at kontakte annegrethe@thoruphede.dk eller  medlemsservice@spejdernet.dk for at få et login som kan bruges ved Ås-lejren.

I tilmeldingen Roverlejr, Roverbanket, T-shirt og stabstilmelding skal der betales med kort. Vi ønsker at I så vidt muligt bruger dankort fremfor visa eller mastercard. Dankort har det billigste gebyr for os.

Når man tilmelder sig “gruppetilmeldingen incl T-shirt”, så betaler man ikke ved tilmelding og derfor vil slutbeløbet, når man tilmelder sig, fremgå som kr 0.00. Når tilmeldingen lukker, så vil alle bestillinger til samme gruppe blive samlet og faktureret af en gang direkte til gruppen.

Sidste frist for tilmelding er udsat til den 26. maj

Er der spørgsmål eller problemer ifm en tilmelding, så er man altid velkommen til at kontakte styregruppen på annegrethe@thoruphede.dk Vi bestræber os på at svare inden for et døgn.