Aktivitetsdag 

MUS 

MUS-LEJR 2021 er skiftet ud med en aktivitetsdag for alle spejdere i alderen 6-11 år. 

 

MUS lejren 2020 blev udsat til 2021 og i år bliver vi desværre også nødt til at aflyse pga div restriktioner MEN fortvivl ikke.

Vi syntes ikke at I skal snydes endnu engang og derfor har vi valgt at konvertere MUS lejren til en Aktivitetsdag på Thorup Hede. En aktivitetsdag kan afholdes inden for de gældende restriktioner hvor vi alle passer på hinanden og er en dag fyldt med aktiviteter for alle 6-11 årige.

Aktivitetsdagen bliver afholdt MUS lejr lørdagen dvs lørdag den 12. juni 2021 på Thorup Hede fra kl 09.00 til ca. kl. 16. Hele lejren vil blive inddelt i mindre underlejre med ca 45 personer i hver. Hver underlejr får deres egen farve som indikerer hvor man skal opholde sig under hele lejren. Man må ikke blande sig på tværs af farverne/underlejrene. Når man ankommer til lejren, vil man på forhånd have fået tildelt en farve. Den farve er den ”familie” man skal tilbringe dagen sammen med så man ikke bliver blandet på kryds og tværs. Farven vil indikere hvor man skal parkere, hvem man skal være sammen med, hvilken aktivitetsområde man skal være på, hvilken toilet man skal benytte osv. Der vil være koordineret afgang fra p-pladsen til lejrområdet og retur igen efter endt lejr.

Rammerne til overholdelse af gældende restriktioner, er der sørget for på selve pladsen, men det er også den enkelte leder som har ansvaret for at egne spejdere overholder de restriktioner som er sat.

Aktiviteterne på dagen vil være planlagt på forhånd og alle materialer vil være til stede sammen med detaljeret aktivitetsbeskrivelse men det vil være den enkelte spejderleder som selv skal afvikle aktiviteten sammen med egne børn. Der vil i hver eneste underlejr også være aktivitets hjælpere som man kan spørge til råds. De vil også instruere aktiviteterne til start men vil ikke udføre aktiviteterne sammen med de enkelte børn.

Forplejning på dagen er man selv ansvarlig for, igen for ikke at blive blandet for meget på tværs af grupperne.

Selvom vi på Spejdercentret Thorup Hede ikke kan lave en weekendlejr til jer så opfordre vi til, at man selv i egen gruppe forlænger dagen fx slutter af med fælles aftensmad, en overnatning eller lignende, hjemme i egen spejderhytte.

Tilmelding til Aktivitetsdagen åbner den 1. maj og sidste frist for tilmelding er desværre allerede onsdag den 26. maj.  Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle-princippet. Skynd jer at tage fat i jeres gruppe og få jer tilmeldt.

Prisen for at deltager bliver kr. 75 pr. deltager.

Er der spørgsmål til aktivitetsdagen generelt kontakt Tonnie Ehlers på tonnieehlers@kfumspejderne.dk eller Annegrethe Pedersen på akp55@live.dk

Er der spørgsmål til tilmelding og økonomi kontakt Kurt Madsen på klm@has.dk

 

Vi glæder os til at se jer og håber I vil være med på vores Aktivitetsdag MUS

 

Mange spejderhilsner

MUS lejren

Spejdercentret Thorup Hede