Ledermøder

Beslutninger fra ledermøderne  

Referat fra ledermøde 21.07.21

Gruppebilleder er ankommet og kan afhentes i informationen.

Vi mangler termokanderne fra bordet med lederkaffe. Lånte kander bedes returneres snarest så der kan serveres kaffe igen i morgen.

Mangler man ekstra mad til frokosten torsdag, så spørg lige Sigrid inden man evt skaffer mad udefra. HUSK DER ER IKKE LEVERING FRA BILKA I MORGEN. Der er overskydende mad man kan købe/bytte sig til mm på lejren.

Aktiviteter kan godt bruge et par hænder ekstra i morgen: Rakkeby meldte sig

Flere grupper mangler skiltet med deres gruppenavn. Dem der har været på aften/natterov skal aflevere skiltene tilbage eller aflevere dem i informationen.

Afrejse: Hvis man gerne vil have en trailer ind på / ud fra pladsen inden kl 13 så spørg i informationen/ stabs personaler. Egne biler kan også tillades på pladsen men kun efter aftale med stabspersonalet.

Referat fra ledermøde 20.07.21

Husk at sige til børnene at der IKKE må leges med vandet ved de fælles vandhaner og man børser tænder i egen gruppe.

Mad indleveringen/udleveringen vil bliver forlænget med et kvarter hver morgen. Dvs at morgenåbningstiden nu er fra kl 07.00 – 08.45

Seniorlejren har natteløb i aften og vil i perioden fra kl 22.00 – 24.00 gå gennem lejren (fra gryden til gravhøjen) men de vil forsøge at dæmpe sig.

De hold der skal på demos cratos i morgen skal have en leder med.

 

Referat fra ledermøde 19.07.21

Der skal være ro kl. 23, men hvis man laver lege udenfor egen lejrplads efter kl. 22, trækker man ud på de bagerste fællesarealer.

Toiletdørene larmer rigtigt meget, hvis man bare slipper dem, så TÆNK på at lukke dem stille, især i de tidlige og sene tidspunkter.

Der er ikke mulighed for bad selvom det står på hjemmesiden, det er pga. coronarestriktionerne Har I en spejder der har brug for et bad pga. fx et uheld eller har I brug for at få noget vasket, så henvend jer i informationen.

Der arbejdes på at der kommer madamposer op på toiletterne

Madbestilling: HUSK at kasserne skal være rene og med låg, det går ikke at sende en spejder med en kasse varer retur til traileren uden de ved hvad de skal gøre med varerne. I bestemmer selv hvad der kommer i kassen, så gem gerne rester til næste frokost.

Teknik HUSK at slukke jeres bål når I går i seng, der er meget meget tørt lige nu.

Der er lidt T-shirts på lager og nogle forskellig mugs og mærker fra Thorup Hede, det kan købes i informationen

HUSK Drop in aktiviteter på scenen for lederne kl. 20 mandag og tirsdag. Der er også bålhygge i Gryden kl. 22, for dem der møder op. Ib står for begge dele