QR-Koder og O-løb

Rundt på Spejdercentret Thorup Hede, er der placet 30 pæle med hver 3 QR koder og en O-løbs klemme. 

Formålet med de 30 pæle rundt på centret er, at det skal være nemt og lige til at lave et hurtigt løb rundt på centret som det er et O-Løb hvor man bruger klemmer og en række poster, så har vi tidligere set man har brug meget tid på at først at fx printe og laminere en masse poster også siden hen har man skulle rundt og sætte posterne op og tage dem ned igen.
Det er muligt man kan indsætte det indhold i QR koderne som man ønsker og man kan forme det helt som det passer ind i ens program.

Her på siden har vi prøvet at samle alt information du har brug for, så du kan komme igang.

 

Formålet med de 30 pæle rundt på centret er, at det skal være nemt og lige til at lave et hurtigt løb. Det er et O-Løb hvor der på hver pæl er en klemmer til markering samt en QR kode med en opgave.

Vi har tidligere set, at man har brugt rigtig meget tid på først at printe og laminere en masse poster og bagefter har man skulle rundt og sætte posterne op og tage dem ned igen. Det arbejde har centret gjort på forhånd ved ved at sætte pælene op. 
Man kan bruge O-Løbet som det er og kun bruge klemmen men der er også mulighed for, at man kan sætte det indhold ind på QR koderne som man ønsker og derved forme løbet så det passer ind i ens eget program.

Her på siden har vi prøvet at samle alt information du har brug for, så du kan komme igang.