Tøj til centermedarbejder

Vi som center giver mulighed for at købe centermedarbejdertøj, og her kan der vælges mellem nedenstående modeller. Man er også velkommen til at mixe og købe flere stykker tøj; f.eks. kan man godt bestille to T-shirts og en sweatshirt. Ja, man er mere end velkommen til at mixe både antal og type, som det ønsker en. Fælles for alt tøjet er, at det køres som unisex og er derved ikke figursyet.

Tøjet er forbeholdt centermedarbejdere.

 

Alle sammen er med samme tryk som på nedenstående billede:

Klassisk T-shirt med rund hals. Holder faconen vask efter vask.

Pris: 190,- pr. stk

 

Den velkendte sweatshirt med rund hals. Dobbeltstikninger og rib ved hals samt rib ved ærmeåbninger og bund. Blød, børstet inderside.

Pris: 350,- pr. stk

 

Klassisk hættetrøje med kængurulomme i ny og opdateret pasform. High-cut halsafslutning og gennemgående lynlås. Snøre i hætte og rib ved ærme og bund. Kraftig kvalitet. Blød, børstet inderside.

Pris: 470,- pr. stk

 

Man bestiller selve trøjen i nedenstående bestilling, hvorefter vi samler til bunke, til vi har 25 bestillinger, som er det mindste antal, vi kan bestille ad gangen.

Efter bestilling vil man modtage en kvittering med ordrenummer, hvormed betaling kan ske til centret.

Bemærk af selve kvitteringen laves manuelt af programudvalget, og der kan gå nogle dage, før den modtages.

 

Der vil i perioder køres kampagner for at få samlet op så der er 25 bestillinger, typisk i forbindelse med større event på centret, så tøjet kan blive udleveret til selve eventet. Ellers vil udlevering af tøj blive koordineret, når modtagelsen af tøjet er kendt for centret.

Ved spørgsmål kontakt da Johny på johny@thoruphede.dk.

 

Størrelsesguide

Størrelsesguiden skal hjælpe med af finde den størrelse fra starten. Størrelsesguiden er udtryk for en række standard målemetoder, og der kan forekomme mindre afvigelser i størrelserne. Alle målangivelserne er i centimeter. Målskema og størrelsesangivelser forudsætter korrekt vask og tørring af produktet.

 

Standard: Brystmål (A) Taljemål (C) Hoftemål (C) Højde (D)
XS 84 74 88 178
S 90 80 94 180
M 96 86 100 182
L 104 92 106 182
XL 112 98 112 182
2XL 120 104 118 182
3XL 128 110 124 182

A Brystmål
Brystvidden måles vandret på det bredeste sted

B Taljemål
Taljevidden måles vandret på det smalleste sted eller måles ved bukselinningen

C Hoftemål
Hoftevidden måles vandret på det bredeste sted

D Højde