Aktiviter

De fedeste aktiviteter finder du på Ås-lejr

AKTIVITETER

På Ås-lejren 2021 vil der være to type aktiviteter; kasseaktivetter og bemandede aktiviteter.

Bemandede aktiviteter: Der vil hverdag blive afholdt to aktivitetsperioder hvor man, ud fra et aktivitetskatalog, der vil blive tilsendt før lejren, vil kunne booke sig på hvilke aktiviteter man lyster. 

Aktivitetsperioderne kan ses på ugeprogrammet som ligger her på hjemmesiden under Program.

Tilmeldingen åbner omkring 1. maj og vi sender en sms eller en mail, til den leder der står som kontaktperson på tilmeldingen, når tilmeldingen åbner. Tilmeldingen sker efter “først til mølle” princippet.

Der vil være aktiviteter på vand, madlavning, smedje, en tur i svømmehallen og meget mere.

Kasse aktiviteterne vil være et supplement til de bemandede aktiviteter. “Kassen” kan hentes i samlingsteltet og indeholder både beskrivelse og materialer til aktiviteten. Det vil gøre det nemmere for spejderne selv at administrere deres egen tid og lave aktiviteter i egen lejr/gruppe. Hvis en gruppe fx har valgt en “fri-eftermiddag” men alligevel får lyst til en aktivitet, så er en kasse aktivitet perfekt til lejligheden. Sammen hver for sig.

Har man spørgsmål eller har man lyst til at stå eller hjælpe på en aktivitet er man velkommen til at kontakte

Rasmus Bolet
Tlf: 40 98 23 30
Rasmusbolet@kfumspejderne.dk  

REJSEN

Lejrens tema Rejsen vil gennem hele lejren være gennemgående i alle afskygninger. På rejsedagen, tirsdag, vil vi tage det bogstaveligt og drage ud af lejren i samlet flok, for først at vende tilbage et døgn senere.

Vi starter med en morgenandagt på lejren og går derefter til Dronninglund, hvor der er frokost og en lille happening, inden vi deler os ud på hver vores Rejse (Hike)

Der vil være mange forskellige Rejser at vælge imellem for spejderne, alle med forskellig længde og temaer, så der er noget for både korte og lange ben.

Seniorerne skal også videre på gåben til deres event i Hjallerup.

Sidst men ikke mindst bliver der holdt et leder- og rover event, som er for alle rovere og for de ledere der ikke er med deres børn på hike. Det starter ligeledes i Dronninglund og slutter med spisning og hygge tæt på Thorup Hede, så man kan gå tilbage til lejren for at sove når trætheden melder sig.

Tilmelding til hike og events sker sammen med aktivitetstilmeldingerne.