Aktiviter

De fedeste aktiviteter finder du på Ås-lejr

AKTIVITETER

På årets Ås-lejr vil vi operere med 4 typer aktiviteter, det gælder for alle aktiviteter at bliver tilrettelagt af Ås-lejrens aktivitetsstab, men at enhedslederen er vigtig når aktiviteten skal gennemføres. Det vil fremgå af hver enkelt aktivitet i kataloget om en leder er påkrævet til pågældende aktivitet.

De bemandede aktiviteter
Her møder patruljen + 1 leder op på aktiviteten. Det er Ås-lejrens aktivitetsstab der afvikler aktiviteten. Aktiviteterne afvikles kun for den samme underlejr ad gangen men alle underlejre vil få udbudt alle aktiviteter

Kasseaktiviteter, der skal bookes
Aktiviteten afvikles på egen lejrpladsen under enhedslederens instruktionen. Kassen er booket i et bestemt tidsrum og det er muligt at få en kort instruktion af Ås-lejrens aktivitetsstab inden lederen skal afvikle aktiviteten

Kasseaktivitet, jeg prøver lykken
Aktiviteten afvikles på egen lejrpladsen under enhedslederens instruktion. Kassen kan afhentes, hvis den er på hylden og det aftales med Ås-lejrens aktivitetsstab, hvornår den afleveres tilbage.

Kasseaktivitet, der altid kan laves
Det er aktiviteter hvor der kræves ingen eller meget få materialer, som oftest vil kunne udføres på en almindelig lejrplads under instruktion af enhedslederen eller af spejderne selv. 

Aktivitetsperioder

Der vil være 7 faste aktivitetsperioder på lejren, hvor man kan vælge at bruge de 2 af perioderne på en Rejse (Hike) enten en endagsrejse eller en rejse med overnatning. 

Ved hjælp af de mange kasseaktiviteter er det muligt at udvide med egne aktivitetsperioder, hvor man henter en af de aktivitetskasser, der ikke skal bookes og laver en aktivitet fx efter aftensmaden. 

Aktivitetsperioderne kan ses på ugeprogrammet som ligger her på hjemmesiden under Program.

  

REJSER (Hike)

Lejrens tema Rejsen vil gennem hele lejren være gennemgående i alle afskygninger. 

Der vil være mange forskellige Rejser at vælge imellem for spejderne, alle med forskellig længde og temaer, så der er noget for både korte og lange ben.

Tilmelding til Rejserne sker sammen med aktivitetstilmeldingerne.

 

 

Så er aktiviteterne tildelt de enkelte grupper. Alle grupper har så vidt muligt fået de aktiviteter de har ønsket. Oversigten over de enkelte gruppers tildelte aktiviteter findes HER

 

Har man spørgsmål eller har man lyst til at stå eller hjælpe på en aktivitet er man velkommen til at kontakte

Rasmus Bolet
Tlf: 40 98 23 30
Rasmusbolet@kfumspejderne.dk